magazine

Prins John I

   

Knuppels en Knuppelinnekes,

De afgelopen week hebben we met zijn allen kunnen genieten van de Bonte Zittingsavonden. Het was zelfs donderdag al een feestje om te zien hoe alle artiesten nog één keer de allerlaatste voorbereidingen troffen, maar vrijdag en zaterdag hebben we allemaal kunnen zien dat de artiesten een fantastische show hebben neer gezet. Velen doen al jaren mee en dan is het ook mooi om te zien dat het ieder jaar weer goed, of zelfs beter is. Dit laatste valt me zeker ook op bij de dansgroepen. Wie het ook zeker fantastisch heeft gedaan is Vorst Roel. Met de uitstraling van iemand met jaren ervaring heeft hij de avonden aan elkaar gepraat. Je moet het maar in je hebben, maar bij Roel zit het er in. Dit alles laat maar zien dat zelfs een klein dorp als Casele een grote uitstraling kan hebben en trots mag zijn.

Dat zullen we woensdag ook zeker zien. Want het artiestenbloed kent geen leeftijd en ook het genieten van een mooie revue niet. Woensdag is het 50+-bonte zitting en ook dan zal er veel te beleven zijn!

Vrijdag is er een mooi feest voor allen; voor sommigen zelfs het hoogtepunt van het carnavalsseizoen. Het Aldwieverbal mag iedereen weer bont uitgedost mee komen vieren. Kom op tijd en doe mee voor mooie prijzen… Aan goede muziek geen tekort deze avond, want Sjanté zal de avond komen opluisteren en het feest tot grote hoogten brengen!

Ik zie de 50-plussers graag woensdag al en de rest van jullie ook op het Aldwieverbal! ‘Zoas’k ut zie worre ut fijn fisjes nie!  

Alaaf, Prins John dun urste.

PS. Zaterdag wordt de carnavalskrant weer verkocht. Reden genoeg om een dagje aan huis te blijven en de carnavalsraad zeker niet te missen als ze ook aan uw deur komen.


GETWITTERT

Pielhaas lvk 04 lvk 12 lvk 20 Nog noeit zaoveul keus gehad... Wat is die van òw? #LVK2019 #depielhaas
5 days geleden.
Pielhaas Dit jaor wel? Nog efkes en we wiëte 't!!!! www.instagram.com/p/Bt6kO0XimZq/?utm_source=ig_twitter_share&igshid=1d6jj3pquhdyu
5 days geleden.
CVdeKarklingels Morgen 4 februari, wagenoverdracht en de receptie van Prins Roy I. 14:00 Wagenoverdracht (wagenbouwloods) 15:11 Receptie Prins Roy I (oesterham) pic.twitter.com/Fm4iBRdRO4
08:40PM Feb 03
CVdeKarklingels Aanstaande zaterdag vanaf 14.30 komen wij weer langs voor de verkoop van onze geweldig mooie carnavalskrant. Die wil jij toch ook.... pic.twitter.com/2lRVG2uGUe
08:18PM Jan 31
Pielhaas En toch is duudelijk wie dur echt gewonne het, net as vurrig jaor. BJORN & MIEKE #LVK2018 #pielhaas
10:04PM Jan 26
Pielhaas De pielhaas rent as enne dolle roond. Veul te spannend. #LVK2018 #pielhaas
09:35PM Jan 26

komende evenementen

  • 22.02.2019 Aldwieverbal
  • 23.02.2019 Verkoop Splinternejs
  • 01.03.2019 Schoolbal
  • 02.03.2019 Installatie prins en Roetsj in Venray
  • 02.03.2019 Jeugdbal
U VINDT ONS OOK OP  &